Inloggen Account aanmaken

Zelfhulpmodule – hoe werkt het?

Zelfhulpmodule – hoe werkt het?

In deze tijd van economische crisis zijn financiële zorgen één van de snelst groeiende oorzaken van stress voor mensen. Of je nu je baan bent verloren, door een echtscheiding heen gaat of betalingsproblemen hebt: al deze vormen van stress kunnen leiden tot gevoelens van machteloosheid, boosheid en depressie. Vaak komt er ook schaamte bij kijken. Niemand vindt het leuk om te moeten erkennen dat er geldzorgen zijn.

Met de zelfhulpmodule leer je omgaan met deze financiële stress. Het omgaan met financiële stress betekent ook het onder controle krijgen van je financiën. De module kun je zelfstandig achter je computer doorlopen op het moment dat het jou het beste uitkomt. De zelfhulpmodule is volledig anoniem.

Tips, oefeningen, video’s en informatie

In de zelfhulpmodule krijg je tips en oefeningen om beter te leren omgaan met geldzorgen. In de module kun je kiezen of je de intro, uitleg, oefening of terugblik van dat onderdeel wil bekijken. Wil je naar een volgend of ander onderdeel, gebruik dan de pijltjes onder elk onderdeel of kies een onderwerp uit het menu.

Start- en eindmeting

Het eerste en laatste onderdeel van de module bevatten een start- en eindmeting. De startmeting is bedoeld om je een idee te geven van je huidige situatie. Heb je je geldzaken onder controle? Maak je je veel zorgen over je financiële situatie? Lig je ’s nachts wakker van je geldzorgen? Als je de module hebt afgerond kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen? Je kunt het allemaal zelf uitvinden!

Nog geen mirro-account?

De zelfhulpmodule is geheel anoniem te volgen. Voor € 7,- maak je een mirro-account aan met één jaar toegang tot de Zelfhulp onderdelen van alle beschikbare modules.

Direct een mirro-account aanschaffen >>